iSLAMi GiZLi iLiMLER SiTESi
Vakit Namazınızı Kıldınızmı?

Hoş Geldiniz Forumdaki Konulardan Tam Anlamıyla Faydanalabilmek İçin Giriş Yapınız Uye Degılsenız 1 Dakıkanızı Ayırarak Kayıt Olunuz---ByNoKta
Vakit Namazınızı Kıldınızmı?

Hoş Geldiniz Forumdaki Konulardan Tam Anlamıyla Faydanalabilmek İçin Giriş Yapınız Uye Degılsenız 1 Dakıkanızı Ayırarak Kayıt Olunuz---ByNoKta
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CİNLERE, ŞEYTANLARA, İFRİTLERE ve DİĞERLERİNE, BÜYÜYE VE SİHRE KARŞI İNSANLARIN KALESİ ( SİTEMİZDEKİ HERŞEY ÜCRETSİZ ve KARŞILIKSIZDIR )

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

hastalık teşekür

3 posters
YazarMesaj
lalazim
Yeni Üye

Yeni Üye

hastalık  teşekür Empty
MesajKonu: hastalık teşekür   hastalık  teşekür Icon_minitimeÇarş. Kas. 24, 2010 1:43 pm

duacınızım allah bin kere razı olsun

En son lalazim tarafından C.tesi Kas. 27, 2010 6:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
HARE
Aktif Üye
Aktif Üye

hastalık  teşekür Empty
MesajKonu: Geri: hastalık teşekür   hastalık  teşekür Icon_minitimeÇarş. Kas. 24, 2010 2:06 pm

Rabbim tez zamanda hayırlı şifalar versin kardeşim..
okuduğum 81 salavat-ı tefriciyeyi gönderiyorum
lalazim
Yeni Üye

Yeni Üye

hastalık  teşekür Empty
MesajKonu: Geri: hastalık teşekür   hastalık  teşekür Icon_minitimeÇarş. Kas. 24, 2010 2:07 pm

amin cümlemize allah razı olsun senden
HARE
Aktif Üye
Aktif Üye

hastalık  teşekür Empty
MesajKonu: Geri: hastalık teşekür   hastalık  teşekür Icon_minitimeÇarş. Kas. 24, 2010 2:11 pm

cümlemizden Rabbim her iki cihanda razı olsun inşaallah
ulvi
Administrator

Administrator
ulvi

hastalık  teşekür Empty
MesajKonu: Geri: hastalık teşekür   hastalık  teşekür Icon_minitimeÇarş. Kas. 24, 2010 3:29 pm

lalmekan demiş ki:
sa daha önce başımın ağrısı sayenizde geçti ama hayatımı 12 yıldır kabusa çeviren gögüs kafesimdeki ağrıyı size söylemeyi unutmuşum
doktor doktor geziyorum ağrı kesilerin hiç faydası olmuyor sadece biraz hafifliyor ama hiç gitmiyyor nefes almamı zorluyor yani tam bi nefes alamıyorum
sanki içimde bi darlık var lüften yardım edin duacınızım allah bin kere razı olsun

Kardeşim akşam bu göğsündeki sıkıntının geçip geçmediğini yaz bizlere İnşaAllah, kısmet olursa akşam sohbet alanında canlı canlı kontrolün yapılacak

hastalık teşekür
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» her hastalık için içilecek dua
» 6 Ciddi Hastalık Ve Belirtileri
» Okul hastalık getirmesin
» ulvi hocama teşekür
» ulvi hocama teşekür