iSLAMi GiZLi iLiMLER SiTESi
Vakit Namazınızı Kıldınızmı?

Hoş Geldiniz Forumdaki Konulardan Tam Anlamıyla Faydanalabilmek İçin Giriş Yapınız Uye Degılsenız 1 Dakıkanızı Ayırarak Kayıt Olunuz---ByNoKta
Vakit Namazınızı Kıldınızmı?

Hoş Geldiniz Forumdaki Konulardan Tam Anlamıyla Faydanalabilmek İçin Giriş Yapınız Uye Degılsenız 1 Dakıkanızı Ayırarak Kayıt Olunuz---ByNoKta
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CİNLERE, ŞEYTANLARA, İFRİTLERE ve DİĞERLERİNE, BÜYÜYE VE SİHRE KARŞI İNSANLARIN KALESİ ( SİTEMİZDEKİ HERŞEY ÜCRETSİZ ve KARŞILIKSIZDIR )

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

GENÇLiGiN iMANINI SORULARLA ÇALDILAR

2 posters
YazarMesaj
mümine sultan
Administrator

Administrator
mümine sultan

Nerden : ELFU ELFİ SALATİN VE ELFU ELFİN SELAMİN ALEYKE YA RASULALLAH.

GENÇLiGiN iMANINI SORULARLA ÇALDILAR   Empty
MesajKonu: GENÇLiGiN iMANINI SORULARLA ÇALDILAR    GENÇLiGiN iMANINI SORULARLA ÇALDILAR   Icon_minitimeC.tesi Haz. 26, 2010 10:06 am

BU KİTABI MUTLAKA OKUYUN VE TAVSİYE EDİN
garibullah
Yeni Üye

Yeni Üye
garibullah

MesajKonu: Geri: GENÇLiGiN iMANINI SORULARLA ÇALDILAR    GENÇLiGiN iMANINI SORULARLA ÇALDILAR   Icon_minitimeC.tesi Haz. 26, 2010 12:00 pm

selamınaleyküm ben emine şenlikoğlunun bütün kitaplarını okumuşumdur aşşa yukarı ama size bir tavsiyem var bunu söylemekte fayda olduğunu düşünüyorum yoksa bu işin ahiretide var.emine özkanşenlikoğlu ehli sünnetten çıkmıştır.bana kızan kızsın umrumda değil ben ALLAH için konuşuyorum.selamınaleyküm
mümine sultan
Administrator

Administrator
mümine sultan

Nerden : ELFU ELFİ SALATİN VE ELFU ELFİN SELAMİN ALEYKE YA RASULALLAH.

MesajKonu: Geri: GENÇLiGiN iMANINI SORULARLA ÇALDILAR    GENÇLiGiN iMANINI SORULARLA ÇALDILAR   Icon_minitimeC.tesi Haz. 26, 2010 12:03 pm

garibullah demiş ki:
selamınaleyküm ben emine şenlikoğlunun bütün kitaplarını okumuşumdur aşşa yukarı ama size bir tavsiyem var bunu söylemekte fayda olduğunu düşünüyorum yoksa bu işin ahiretide var.emine özkanşenlikoğlu ehli sünnetten çıkmıştır.bana kızan kızsın umrumda değil ben ALLAH için konuşuyorum.selamınaleyküm
a s kardeşim neden kızalım kardeşim ilk defa sizden duydum bilgim yok inan uyarın için rahman razı olsun kardeşim vesselam
garibullah
Yeni Üye

Yeni Üye
garibullah

MesajKonu: Geri: GENÇLiGiN iMANINI SORULARLA ÇALDILAR    GENÇLiGiN iMANINI SORULARLA ÇALDILAR   Icon_minitimeC.tesi Haz. 26, 2010 12:05 pm

selamınaleyküm ALLAH razı olsun.hamd olsun duyarlı bir ümmetiz.ehli bid'ate karşı bir ümmetiz selamınaleyküm

GENÇLiGiN iMANINI SORULARLA ÇALDILAR
1 sayfadaki 1 sayfası