iSLAMi GiZLi iLiMLER SiTESi CİNLERE, ŞEYTANLARA, İFRİTLERE ve DİĞERLERİNE, BÜYÜYE VE SİHRE KARŞI İNSANLARIN KALESİ ( SİTEMİZDEKİ HERŞEY ÜCRETSİZ ve KARŞILIKSIZDIR ) |
|
| Küfür Etmeyin sakın ! neden mi ? | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
ByNoKTa Administrator
Mesaj Sayısı : 1009 Kayıt tarihi : 28/04/09 Yaş : 43 Nerden : Erzurum
| Konu: Küfür Etmeyin sakın ! neden mi ? C.tesi Kas. 07, 2009 8:33 pm | |
| --------------------------------------------------------------------------------
Değerli Alim ApdulHay (ra) Hazretlerinin 37 Eseri olan Tevsirü Mecmu adlı kitabında küfür etmek anında olan olayları bize şöyle naklediyor
- Kişi bir an sinirlenip hasımına ağır sözler söyleyince ve bu sözler hasımının eşi ve çoçuklarına yönelik hakaretlerse,o hakaret edenin meleği ona dört yılan çıkarır cehennemin dibinden, bu yılanlar kabirde cuma hariç o küfürde bulunanı sırtından ısırıp kabir eziyeti ederler
-Küfür eden ezan anında küfür ederse ve eşi hamileyse çoçuğu şaşı olarak dünyaya gelir, kendiside sebepsiz bayılma illetine tutulur Bunun nedeni meleği o küfredenin göbek geliğinden içeri cehennem sıkıntısı sokmuştur,bu kişi nereye gitse hep içinde sıkıntı olur
-Küfür eden küfrünü hasmının arkasından söylemişse nekadar yıkansada yıkansın hemen ter kokar, Hasmının bir organı yada ameli ile dalga geçip küfreden ömür boyu nasır illetine düşer, Hasmının eşine,kızına şehvetle küfreden hiç bereketli bir mülke sahip olamaz, Malı mülkü hemen eksilir
-Hasmının Atasına sövenin mezarına pis su dolar
-Küfür edenin Mezarı üzerine ne ekersen çürür
-Hasmının inancına küfredenin okuyan çocuğu varsa eğitimi birden bozulup başarısız olur
-Hasmının arkasından kaş göz işareti yapıp küfreden yedi gün boyunca aile huzursuzluğuna düşerSevdiği bir eşyası ziyan olur
-Hasmına küfür etmek için bir an kollayanın vücudundan bir yeri eksilirÖmrünü ona buna muhtaç olarak tamamlar
-Küfür eden küfrünü güneş batarken ederse hasmı onu mutlak surette ve hiç zorlanmadan öldürür
-Hasmına küfür ederken öldüren ağzına eritilmiş demir dökülerek cehennemde azap görürKabirinden gözleri akmış olarak kalkar
-Hasımına Deniz üzerinde ve içinde küfür edene ölünceye kadar insanlar hep alay ederHiç bir yerde hürmet görmezlerEtrafındakiler sadece mülkünü kunlanmak için için ona dost görünürler
-Ağzında niymet varken küfreden 9 gün dönümü süresi kadar yediği ve içtiğinden hiç bir tat almazMikail (as) 40 gün kendisinden sorumlu nasip meleğini ondan men eder
-Kuran okurken ve akabinde küfreden KABİRDE ağızı ikiye bölünerek mahşere kadar azap görür
-Hayvanlara küfredenin evinden cenaze çok çıkarKendiside kimsenin bulamayacağı bir yerde ölürCesedi ziyadesiyle azap içinde mahşerini bekler | |
| | | powermill Yeni Üye
| Konu: Geri: Küfür Etmeyin sakın ! neden mi ? Salı Mayıs 25, 2010 1:12 am | |
| kardeşim çok güzel bir paylaşım küfür insanların gözünde nekadar hafif bir konu olarak gözüksede ehemmiyeti büyükmüş ben bile şimdi yeni ögrendim inşaallah birdaha küfür etmeyiz kardeşim bu bilgileri paylaştıgın için allah razı olsun selametle | |
| | | KurtuluşZor_786 Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 470 Kayıt tarihi : 28/04/10 Yaş : 53 Nerden : Gaziantep
| Konu: Geri: Küfür Etmeyin sakın ! neden mi ? Salı Mayıs 25, 2010 8:43 am | |
| Küfür etmenin bu hallere sebebiyet vereceğini ilk kez öğreniyorum! Rabbim beni ne kadar severmiş bunuda şimdi anladım... Gelmiş geçmiş tüm küfürlerime, günahlarıma Tevbe Estağfirullah. Tevbe Estağfirullah.. Tevbe estağfirullah el Azim ve etübü ileyh... Allah (c.c.) razı olsun. | |
| | | | Küfür Etmeyin sakın ! neden mi ? | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|