iSLAMi GiZLi iLiMLER SiTESi CİNLERE, ŞEYTANLARA, İFRİTLERE ve DİĞERLERİNE, BÜYÜYE VE SİHRE KARŞI İNSANLARIN KALESİ ( SİTEMİZDEKİ HERŞEY ÜCRETSİZ ve KARŞILIKSIZDIR ) |
|
| Dikkat!! Duman adlı Grubun REZİL çalışması! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
mümine sultan Administrator
Mesaj Sayısı : 6157 Kayıt tarihi : 15/01/10 Yaş : 48 Nerden : ELFU ELFİ SALATİN VE ELFU ELFİN SELAMİN ALEYKE YA RASULALLAH.
| Konu: Dikkat!! Duman adlı Grubun REZİL çalışması! Salı Mart 23, 2010 3:17 pm | |
| Duman adlı grup yeni albümündeki rezil parçasında İhlas Suresi Lem yelid velem yûled okunuşlu 3. ayetini; şarkıda "lem yelid velem löp yutar" şeklinde okuyarak açıktan dalga geçiyor.
Lütfen tepkisiz kalmayalım. Hem mesajı ileterek bilinçlenmeyi sağlayalım, hem de yetkili mercileri bilgilendirerek bu rezilliği durduralım.
Allah ahirette "Ey Kulum! Kitabımla dalga geçildi, buna karşılık sen ne yaptın?" diye sorduğunda; Ey Rabbim; ben gücümün yettiğince doğrunun yanında durdum ve onları engellemeye çalıştım diyebilelim.
Bilinir ki; Nemrud, Hz.İbrahim'i ateşe atıp yakmak istemiştir. Kocaman bir ateş yakılır, alevler göğe yükselir. Küçücük bir karınca su taşımaktadır. Ona sorulur; ne yapıyorsun diye. O küçük karınca der ki; yanan ateşi söndürmek için su taşıyorum. Ona denilir; ama senin taşıdığın su onu söndürmez. Karınca şöyle cevap verir; Biliyorum, ama birincisi ben Hakkın yanında bulunarak tarafımı belli ediyorum ve elimden geleni, gücümün yettiğini yapıyorum.
Kutsalı olmayan kutsala saygıyı bilmez. Bunu yapanlar bilmiyorsa, kutsalımıza karşı hassasiyetimizi başkasından beklemeden biz korumalıyız. Durumu düzeltmeye ve yapanları boykota tüm duyarlı Müslüman Kardeşlerimi davet ediyorum.
(Bahsi geçen ayet İhlas Suresinin 3.Ayetidir ve Anlamı: O(Allah) doğurmamıştır, doğurulmamıştır.
| Konu: Geri: Dikkat!! Duman adlı Grubun REZİL çalışması! Salı Mart 23, 2010 3:49 pm | |
| | |
| | | loyal Medaratör
| Konu: Geri: Dikkat!! Duman adlı Grubun REZİL çalışması! Salı Mart 23, 2010 4:07 pm | |
| sürekli güncel tutalım inş.... | |
| | | ByNoKTa Administrator
Mesaj Sayısı : 1009 Kayıt tarihi : 28/04/09 Yaş : 43 Nerden : Erzurum
| Konu: Geri: Dikkat!! Duman adlı Grubun REZİL çalışması! Salı Mart 23, 2010 4:30 pm | |
| Boyle rezıl insalar hem bızım ıcımızde yasarlar hemde bıze ıhanet ederler ALLA c.c onların belalarını versın ama halkımızda sorumsuz facebookda hayranları var yetmıyo gıbı gıdıp kasetıne para verın alanlar var bılmıyorumkı bu ınsanların onlardan ne farkı var bu gruptan bırı erz de askerlıgını yaptı burdayken adam takılıyorlardı gıdınce cıvıttılar bunu desteklıyenınde buna kaset cıkaran fırmanında kasetlerıne para verıp alan vatandasında ALLAH cezasını versın !!! | |
| | | mümine sultan Administrator
Mesaj Sayısı : 6157 Kayıt tarihi : 15/01/10 Yaş : 48 Nerden : ELFU ELFİ SALATİN VE ELFU ELFİN SELAMİN ALEYKE YA RASULALLAH.
| Konu: Geri: Dikkat!! Duman adlı Grubun REZİL çalışması! Salı Mart 23, 2010 4:42 pm | |
| ortada bir yanlış var, yanlış yapan yanar. arkasında sandık var, deymesin akıncılar.
geri kaç, geri kaç.. oğlancık senin de başın yanar, ortada bir yanlış var, memleket uyurgezer.
aldırma geldik oyuna, kandır beni, kandırsana, rezil kandırsana..
ortada bir dergah var, devrilir başın yarar. arkasında tezgah var, lem yelid ve leb yutar.
geri kaç, geri kaç.. oğlancık senin de başın yanar, ortada bir dergah var, memleket uyurgezer.
aldırma geldik oyuna, kandır beni, kandırsana, rezil kandırsana..
ortada bir gerçek var, gerçeği gören de var. arkasında mercek var, ve muhtelif sakıncalar.
geri kaç, geri kaç.. oğlan senin de başın yanar, ortada bir gerçek var, memleket uyurgezer.
aldırma geldik oyuna, kandır beni, kandırsana, rezil kandırsana.. işte rezil şarkının sözleri ayet kullanarak şarkı sözü dinsizlere ithafen yapmışlar açıklama bu yönde bizde yedik | |
| | | islam73 Medaratör
Mesaj Sayısı : 3832 Kayıt tarihi : 04/03/10 Nerden : Türklügün Bekcisi ve islamin Kölesi
| Konu: Geri: Dikkat!! Duman adlı Grubun REZİL çalışması! Çarş. Mart 24, 2010 2:32 am | |
| Adiler ALLAH belalarini versin. | |
| | | loyal Medaratör
| Konu: Geri: Dikkat!! Duman adlı Grubun REZİL çalışması! Çarş. Mart 24, 2010 2:53 pm | |
| | |
| | | ByNoKTa Administrator
Mesaj Sayısı : 1009 Kayıt tarihi : 28/04/09 Yaş : 43 Nerden : Erzurum
| Konu: Geri: Dikkat!! Duman adlı Grubun REZİL çalışması! Çarş. Mart 24, 2010 3:20 pm | |
| baslıgın en usttunde sag tarafta paylas dıe bır şık var ona tıklayın ordan facebook olanı secın bu baslıgı facebookdada paylasın | |
| | | loyal Medaratör
| Konu: Geri: Dikkat!! Duman adlı Grubun REZİL çalışması! Çarş. Mart 24, 2010 3:47 pm | |
| bunu cok guzel oldu abı aklıma gelmemıstı hem sıtenın reklamı olur hemde serefsızlerın içyuzu ortaya cıkar.... | |
| | | mümine sultan Administrator
| Konu: Geri: Dikkat!! Duman adlı Grubun REZİL çalışması! Cuma Mayıs 28, 2010 1:59 pm | |
| | |
| | | sahra Seçkin Üye
Mesaj Sayısı : 903 Kayıt tarihi : 26/05/10 Yaş : 45 Nerden : KAYSERİ
| Konu: Geri: Dikkat!! Duman adlı Grubun REZİL çalışması! Cuma Mayıs 28, 2010 4:25 pm | |
| Allah kahretsin bunları.reziller,TABİKİ TEPKİMİZİ GÖSTERECEZ. | |
| | | | Dikkat!! Duman adlı Grubun REZİL çalışması! | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|