iSLAMi GiZLi iLiMLER SiTESi
Vakit Namazınızı Kıldınızmı?

Hoş Geldiniz Forumdaki Konulardan Tam Anlamıyla Faydanalabilmek İçin Giriş Yapınız Uye Degılsenız 1 Dakıkanızı Ayırarak Kayıt Olunuz---ByNoKta
Vakit Namazınızı Kıldınızmı?

Hoş Geldiniz Forumdaki Konulardan Tam Anlamıyla Faydanalabilmek İçin Giriş Yapınız Uye Degılsenız 1 Dakıkanızı Ayırarak Kayıt Olunuz---ByNoKta
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CİNLERE, ŞEYTANLARA, İFRİTLERE ve DİĞERLERİNE, BÜYÜYE VE SİHRE KARŞI İNSANLARIN KALESİ ( SİTEMİZDEKİ HERŞEY ÜCRETSİZ ve KARŞILIKSIZDIR )

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Gost ' tan Gelen Teşekkür

+2
Semihbaba4125
ulvi
6 posters
YazarMesaj
ulvi
Administrator

Administrator
ulvi

Gost ' tan Gelen Teşekkür Empty
MesajKonu: Gost ' tan Gelen Teşekkür   Gost ' tan Gelen Teşekkür Icon_minitimePtsi Şub. 01, 2010 9:17 am

Gönderen : Gost
Alici : Ulvi
Tarih : 2009-09-29 16:22
Başlık : neden...
--------------------------------------------------------------------------------
Selamlar Kardeşim mi Demeliyim Abi mi bilemedim Ama Sana Yazmak İstedim Neden Niçin Bilmiyorum Ama Bildigim Tek şey Var Çok Mutsuz ve Kararsızım Belki Görüyorsun Belki Hissedenlerdensin Belki Bi Fikir Belkide Yardım Nasıl Hissedersen Öyle Olsun Ben 25 Yasındayım hatta bu cuma 26 olacak...Benim Sorunum şu eşim Cok doyumsuz ,inanılmaz kompleksli dedigim dedik huzursuz bir tip bunları kızdıgım için söylemiyorum..Ben Sadece ne yapacagımı şaşırdım benim 2.5 yaşında bir kızım var eşim orta okuldan bu yana asker dönüşüne kadar bana aşıktı buyuk bir aşkla bende ANLAYIŞLI.iyi,dürüst namuslu diye ve o kadar senın ret etmenın vicdanı mı diyim neyse evlendım ama eşimin ailesinin durumu iyi degildi bunu umursamadım onemli olan sefkat ve sevgisiydi benimde ihtiyacım olan buydu halen olmuş bunların savunucuyum ama 3 senedir burnumdan getirdi o kadar huysuz ve huzursuz ki sus sus sus diyorum kendime ama nereye kadar ben babamın ortak oldugu bir firmada muhasebe tutuyorum oda ordan oraya çalıştı şimdide naylon satıyor arabada ben onu hiçbir zaman ezmedim hep anlayışlı olmaya calıştım gel görki paşam 2 sefer oldu istemiyorum boşanalım demeye başladı inan bana sırf çocugumun hatrına birde baglılık mı dersınız ne ayrılmayalım dedim agladım bundan mı güç aldı dersiniz bilmeme dahada agresifleşti ailem ise boşan diyor artık kı biz sivaslıyız bizde namus dışında böyle şey olmaz herkez benim gibi dedigim dedik kendie güvenen bir bir tipin nasıl bu hale geldigine bu kadar sabrına şaşırıyor afedersiniz ama ben cidden çok hoş bir bayanım görünüşüm fizigim öyle hiçde dönüp bkılmayacak biri degilim ve benim bir kızım var bıktımm ısteklerınden birde birşey yaparsam da iyi dgilim yapmazsamda derdi ne bilmiyorum anlıyorsanız zaten karakterine bir bakarsanız anlarsınız nooluryor bu adama böyle iyice zıvanadan cıktı ailemi mi dinlesem bilmiyorum asla boşanma yanlısı degiller ki onlar istiyorlar sen zaten erkek gibisin sen bakıyorsun zaten herşeye koşusturuyorsun ve hala memnun degil benim babam tasavvufla ve ilimle ilgileniyor aynı zmanda iş adamı ama bilmiyorum zahırı ve batını ılımlerle çok başka alemde yanı mesela bilgiim kadarıyla söyleyeyim yanına gelenlerin ne sıfatla geldigini anlıyormus ınsan ,köpek vs.. ve konusması yasak ..birde geylanı hz.baglıyız biz onun torunlarından bır zat var yanlış anlama 26 yaşlarında ama durum cok fARKLI bende söyleyemem birşey ona actım dedim bayramım zehir oldu içimi yaltı haşladı anlıyorum dedi konuştuk namaz kıl ve yasın oku sabır dedi zor ama sabır herşeyi görceksın ilerde güleceksın dedi ama ben tükendim artık bugunde gene arabayı degiştirecek uzerın 2 bın verecek flana fılan yanı hergun birşey ya zaeten borcum için yeni krredi çektım öyle kazandıgı parada yok ınsan bu ya ...zaten onurum gururum ayaklar altında pişman olsun söyleddiklerine o bana bu kadar sabrıma sevgime anlayısımı nasıl görmezden geliyo gelir nasıl istemez beni herkes karısına gıpta ederken bılmıyorum ya dul kaldı babasının evine geldı(zaten suanda orda oturuyoruz ben bekarken tek yasıyorsum oturdugumuz evde babamlarda 2 kat ustumüzde) belkide şu an açıgım ve rahat giyinıyorum babam beni kapatacak(kapatmazda piskolojık olarak etkıler) rahat hareket edmiycem cocugum babasını isteyecek ben magdur olucam diye mi düşünüyorum bilmiyorum ne öneririsin ulvi abı cok daraldım pekte müsait olmagımdan cümle dizilime pek öenm vermeden acele acele yazdım nollur bana bır akıl ver ben oysakı neler düşünüyordum benim adım emine onun ki abdullah ailede isimler öyle ne hayaller kurmuştum bilmiyorum.... :wallbash:

.......................................................................................................................................................
Gönderen : Gost
Alici : Ulvi
Tarih : 2009-10-12 10:25
Başlık : Cevap: neden...
--------------------------------------------------------------------------------
Abicim Teş.Ederim Boşanma Mevzusu Kalktı Ortadan Nasıl Oldu Bilmem Ama Birde O İstemedigimiz Arkadaşındanda Ayıracakmış İşini Çok Şaşırdık Ama Bugun Buraya Gelip İnternetten İş Bakacak Düne Kadar İyiyidi Durumlar Ben Bir Operasyon Geçirdim Birkaçgündür Evdeydim Dün Gene Benle Ugraştı Ama Eskisi Kadar Degil Düzeliyor Galiba Dualarınızla Allah Razı Olsun Abicim YA Birde Hayırlı İnsanların Yanında Namaz Kılabılecegi Sürekli Bir İş İçin Nasıl Bir Dua Edebilirim Önerecegin Birşey var Mı Abi Ama Sanırım 15 Gün Falan Ben Namaz Kılamıycam Yenı Başlamıştım Ama özel Durum Analmısısınızdır Gecirdigim Operasyondan Kaynaklanıyor... Ne Okuyabılırım Abicim Ama Ulvi Abi Bundan Sonra Dualarımdasın Allahımda Seni Hİç Daraltıp Bunaltmasın İnşallahh...
Semihbaba4125
Medaratör

Medaratör
Semihbaba4125

MesajKonu: Geri: Gost ' tan Gelen Teşekkür   Gost ' tan Gelen Teşekkür Icon_minitimeSalı Kas. 23, 2010 8:29 pm

KANITLAR BUYRUN ALLAH (C.C.) BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN SENİ ABİ ALLAH (C.C.) İLMİNİ ARTTIRSIN İNŞALLAH
ykmz
Medaratör

Medaratör
ykmz

MesajKonu: Geri: Gost ' tan Gelen Teşekkür   Gost ' tan Gelen Teşekkür Icon_minitimeSalı Kas. 23, 2010 8:30 pm

MaşaAllah.. Razz
Havas-Hoca
Usta Üye
Usta Üye
Havas-Hoca

MesajKonu: Geri: Gost ' tan Gelen Teşekkür   Gost ' tan Gelen Teşekkür Icon_minitimeSalı Kas. 23, 2010 8:37 pm

Ulvi kardeşimizin hiçbirşeyi ispatlamasına gerek yoktur.
biz biliyoruz onun nasıl bir insan olduğunu.
Rabbim kendisinden defalarca razı olsun..
başımızdan eksik etmesin...
Gerçeğin Sesi
Usta Üye
Usta Üye
Gerçeğin Sesi

MesajKonu: Geri: Gost ' tan Gelen Teşekkür   Gost ' tan Gelen Teşekkür Icon_minitimeSalı Kas. 23, 2010 9:35 pm

maşaALLAH ulvi hocamıza...

inşaALLAH bende de bu gelişmeler olur lakin bikaç gündür RABBİMİN artık beni unuttuğu hissine kapılmaya ve yanlış şeyler düşünmeye başladım...Sad Sad
baya bir karamsarlıktayım...

ALLAH hepimizin yüzüne böyle gülsün inşaALLAH...
kübra2
Usta Üye
Usta Üye

MesajKonu: Geri: Gost ' tan Gelen Teşekkür   Gost ' tan Gelen Teşekkür Icon_minitimeÇarş. Kas. 24, 2010 12:31 pm

ALLAH razı olsun ulvi hocamdan.

Gost ' tan Gelen Teşekkür
1 sayfadaki 1 sayfası