| manevi sıkıntı | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
merveca_ Yeni Üye
| Konu: manevi sıkıntı Paz Kas. 21, 2010 10:24 am | |
| Selamun aleykum benım sıkıntım yaklasık 20 gundur bırden bıre terlıyorum sıkıntı basıyor hayattan zevk alamaz hale geldım ıkı sene oncede olmustu sora kendı kendıme dua ederek ancak bır sene sora tam olarak kurtulmustum. sımdı tekrar oldu ınsanlarla kapalı bır yerde olmaya korkuyorum sıkıntılar basıyor sureklı hep kendımı dınlıyorum daralıyorum kalbımde hep bır sıkıntı .Bana yardımcı olabilrimisiniz | |
|
| |
ulvi Administrator
| Konu: Geri: manevi sıkıntı Paz Kas. 21, 2010 10:27 am | |
| Aleyküm Selam kardeşim, şu an sıkıntın varmı, İnşaAllah elimizden gelen yardımı yapmaya çalışırız | |
|
| |
merveca_ Yeni Üye
| Konu: Geri: manevi sıkıntı Paz Kas. 21, 2010 10:31 am | |
| suanda asırı degil ama sabah kahvaltı ederken yıne vardı dısarı tek basıma cıktıgımda cok artıyor bır yerde duramıyorum sabırsızlık var beynımı oyalayacak seyler olursa cok sıkıntılı olmuyorum ama bos durdugumda yıne sıkıntı basıyor sureklı kendımı dınlemeye basladım acaba yıne olcak mı dıye..napıcagımı sasırdım ben | |
|
| |
ulvi Administrator
| Konu: Geri: manevi sıkıntı Paz Kas. 21, 2010 10:36 am | |
| Şu an üzerine bir rahatlık ve huzurun çökmüş olması lazım doğrumu kardeşim | |
|
| |
merveca_ Yeni Üye
| Konu: Geri: manevi sıkıntı Paz Kas. 21, 2010 10:41 am | |
| suan cok sıkıntım yok ama tekrar olur dıye cok korkuyorum | |
|
| |
ulvi Administrator
| Konu: Geri: manevi sıkıntı Paz Kas. 21, 2010 10:46 am | |
| Kardeşim bugün içinde sıkıntı olursa yine yazacaksın, eğer bugün içinde olmazsa yarın yine bu başlık altından yazıp devam ederek durumunu bildireceksin
İnşaAllah iki yada üç gün sonra, takibatımdan sonra yapman gereken okumalarını vereceğim, Allah 'ın İzniyle bir hafta içinde hiçbir şeyin kalmaz diye umut ediyorum | |
|
| |
merveca_ Yeni Üye
| Konu: Geri: manevi sıkıntı Paz Kas. 21, 2010 10:51 am | |
| inşaAllah moralimi düzelttiniz Allah razı olsun ınsaAllah tekrarlamaz kurtulurum bu rahatsızlıktan ben burdan sıze yazıcam inşaAllah okumalarlada iyileşiirim Allah razı olsun tekrar.
| |
|
| |
ulvi Administrator
| Konu: Geri: manevi sıkıntı Paz Kas. 21, 2010 10:52 am | |
| Amin hepimizden kardeşim, İnşaAllah araştırma ve çözüm şekli uygulamasından sonra ömür boyu tekrar etmez diye umut ediyorum | |
|
| |
merveca_ Yeni Üye
| Konu: Geri: manevi sıkıntı Paz Kas. 21, 2010 10:56 am | |
| | |
|
| |
merveca_ Yeni Üye
| Konu: Geri: manevi sıkıntı Ptsi Kas. 22, 2010 9:07 pm | |
| selamun aleykum tekrar. pazar gunu yazmıstım sıze o gun ıyıydım ara ara sıkıntılanır gıbı oldum aksam saatlerınde ozellıkle ama cok asırı olmadı bugun yıne ara ara oldu kalp carpıntım nefes alamıyor gıbı ve aksam eve gelınce sıkıntım daha artıyor sankı ama ıcımden sızı cok andım ılk gun ferahlamıstım daha ıyıydım ama bır daha yogun sıkıntı yasıcakmısım gıbı korkuyorum belkı kendı kendıme yapıyorum bılmıyorum bugun ara ara yasadım sıkıntı.
| |
|
| |
ulvi Administrator
| Konu: Geri: manevi sıkıntı Ptsi Kas. 22, 2010 9:15 pm | |
| Kardeşim onlar vesvese ve bilnç altına yerleşmiş korku, İnşaAllah bugün saat gece 11 de hiçbir şey yaşamamış gibi hissedeceksin kendini
İmkanın olursa bugün, olmazsa yarın yine yazıp bilgi vericeksin gece 11 den sonra tamamen düzelip düzelmediğini İnşaAllah
| |
|
| |
Semihbaba4125 Medaratör
| Konu: Geri: manevi sıkıntı Ptsi Kas. 22, 2010 9:18 pm | |
| ABİ ACİL ACİL ACİL MSN E GEL SANA DÜŞMAN BİRİSİ VAR ACİL GÖRÜŞMEMİZ LAZIM KESİN | |
|
| |
merveca_ Yeni Üye
| Konu: Geri: manevi sıkıntı Salı Kas. 23, 2010 9:51 am | |
| selamun aleykum şuan tam olarak duzeldım dıyemıyorum ıcımde huzursuzluk ufak tefek var aksama kadar kendımı dınleyıp yıne yazıcam ınsallah hocam. | |
|
| |
ulvi Administrator
| Konu: Geri: manevi sıkıntı Salı Kas. 23, 2010 9:55 am | |
| - Semihbaba4125 demiş ki:
- ABİ ACİL ACİL ACİL MSN E GEL SANA DÜŞMAN BİRİSİ VAR ACİL GÖRÜŞMEMİZ LAZIM KESİN
Kardeşim önemseme, sal ipini gitsin, kişi bana düşman olamaz anca kendine düşman olurda farkına varmaz, kişi bana düşmanlık yapamaz anca kendine düşmanlık yaparda farkına varmaz Sadece gül ve eğlenmene bak | |
|
| |
mümine sultan Administrator
Mesaj Sayısı : 6157 Kayıt tarihi : 15/01/10 Yaş : 48 Nerden : ELFU ELFİ SALATİN VE ELFU ELFİN SELAMİN ALEYKE YA RASULALLAH.
| Konu: Geri: manevi sıkıntı Salı Kas. 23, 2010 10:06 am | |
| abimmmmmmmmm sohbetteyiz gelir misin | |
|
| |
merveca_ Yeni Üye
| Konu: Geri: manevi sıkıntı Salı Kas. 23, 2010 9:14 pm | |
| bugun ara ara sıkıntılıydım nefes alamıyor gıbı, oldugum ortamı yabancılıyor gıbı ama cok asırı degil. kendını cok asırı olmadan hıssettırıyor ama ben onu yenmeye calısıyorum kımseye bellı etmeden.. eger bırseylerle ugrasırsam unutuyorum eger bossam, sıkılmıssa canım, kendını gostermeye baslıyor . Sustugum hareket etmedıgım her an aklıma gelıyor. Allahıma sukur yanımda konuscak ınsanlar var yalnız kalmıyorum ama yalnız kalmam gereken zamanlarda olcak mutlaka o zaman napıcam:( ve ulvı hocam sızın bana yardımcı olmanızdan berı cok asırı olmıcagını benı rahatsız etmıcegını dusunuyorum cok asırıda olmadı o zamandan berı Allahasukur ... cok esneyen bırıyım cok nazar var dıyor bana dua okuyanlar bu nazardan mı olur ? buyuden mı ? nedır bu bılmıyorum ama ınsallah Allahın ıznıyle sızınde yardımınızla kurtulcam. | |
|
| |
merveca_ Yeni Üye
| Konu: Geri: manevi sıkıntı Çarş. Kas. 24, 2010 11:57 am | |
| Selamun aleykum hocam okumalara ne zaman baslıcam | |
|
| |
ulvi Administrator
| Konu: Geri: manevi sıkıntı Çarş. Kas. 24, 2010 12:21 pm | |
| merveca bugün durumun nasıl kardeşim | |
|
| |
merveca_ Yeni Üye
| Konu: Geri: manevi sıkıntı Çarş. Kas. 24, 2010 12:36 pm | |
| nefes darlıgı gıbı bır hıs oluyor zaman zaman bırde endıse olur mu korkusu onun dısında bırsey yok hocam | |
|
| |
ulvi Administrator
| Konu: Geri: manevi sıkıntı Çarş. Kas. 24, 2010 1:23 pm | |
| Kardeşim İnşaAllah bugün akşam sohbet alanında canlı canlı kontgrolünü yapacağız Kısmetse | |
|
| |
HARE Aktif Üye
| Konu: Geri: manevi sıkıntı Çarş. Kas. 24, 2010 2:34 pm | |
| Sizler gerçekten inanılması güç insanlarsınız.. Yürekten teşekkürler efendim.. Kardeşlerimize canı gönülden yardımcı oluyorsunuz. Onların huzuru ve mutluluğu hepimizin.. Rabbim her iki cihanda razı olsun.. | |
|
| |
siyahinci Yeni Üye
| Konu: Geri: manevi sıkıntı Çarş. Kas. 24, 2010 2:59 pm | |
| selamün aleyküm ben siyete yeni üye oldum çok beğendim benimde birsorunum akşamları içim çok sıkılıyor sıkıntıdan yerimde duramıyom geceleride uyuyamıyom kuran da okuyorum okumasam halım ne olurdu bilmem bana bu konuda yardımcı olurmusunuz? ne yapmam lazım kız kadeşimdede aynı sorunu var ve o benden çok fena bana ne yapmam gerektiğini soruyor bende süreklı kuran oku şifa bulursun dedim.İnşallah şimdide allah razı olsun.. | |
|
| |
ulvi Administrator
| Konu: Geri: manevi sıkıntı Çarş. Kas. 24, 2010 3:26 pm | |
| - siyahinci demiş ki:
- selamün aleyküm ben siyete yeni üye oldum çok beğendim benimde birsorunum akşamları içim çok sıkılıyor sıkıntıdan yerimde duramıyom geceleride uyuyamıyom kuran da okuyorum okumasam halım ne olurdu bilmem bana bu konuda yardımcı olurmusunuz? ne yapmam lazım kız kadeşimdede aynı sorunu var ve o benden çok fena bana ne yapmam gerektiğini soruyor bende süreklı kuran oku şifa bulursun dedim.İnşallah şimdide allah razı olsun..
Kardeşim lütfen kendine yeni başlık açarak yaz, İnşaAllah bakılıp elden gelen yardım yapılmaya çalışılacaktır | |
|
| |
merveca_ Yeni Üye
| Konu: Geri: manevi sıkıntı Ptsi Kas. 29, 2010 11:17 am | |
| hocam selamun aleykum bu aralar bıraz daha ıyıyım Allah razı olsun ama gece yatarken olum korkusu nefesımın daralması suruyor gunduzde hafıf bır sıkıntı endişe var. | |
|
| |
ulvi Administrator
| Konu: Geri: manevi sıkıntı Ptsi Kas. 29, 2010 11:19 am | |
| Aleyküm Selam kareşim, İnşaAllah bugün sıkıntının son günü, akşam sohbet alanında ol, tamamen temizleneceksin İnşaAllah | |
|
| |
merveca_ Yeni Üye
| Konu: Geri: manevi sıkıntı Ptsi Kas. 29, 2010 12:04 pm | |
| AMİN İNŞALLAH ALLAH RAZI OLSUN | |
|
| |
| manevi sıkıntı | |
|