iSLAMi GiZLi iLiMLER SiTESi CİNLERE, ŞEYTANLARA, İFRİTLERE ve DİĞERLERİNE, BÜYÜYE VE SİHRE KARŞI İNSANLARIN KALESİ ( SİTEMİZDEKİ HERŞEY ÜCRETSİZ ve KARŞILIKSIZDIR ) |
|
| Türk mallarının Tam Listesi !! | |
|
+3nexfox ziyankar mümine sultan 7 posters | Yazar | Mesaj |
---|
mümine sultan Administrator
Mesaj Sayısı : 6157 Kayıt tarihi : 15/01/10 Yaş : 48 Nerden : ELFU ELFİ SALATİN VE ELFU ELFİN SELAMİN ALEYKE YA RASULALLAH.
| Konu: Türk mallarının Tam Listesi !! Salı Haz. 29, 2010 9:30 am | |
|
LÜTFEN KESİN BİLDİĞİNİZ TÜRK MALLARINI SİZDE EKLEYİNİZ,FAKAT BUNU YAPARKEN FİRMA ADI DEĞİL ÜRÜNÜN MARKASINI YAZMAYA GAYRET EDİNİZ
Boykotluk Firmalar Giyim Sektörü Timmy Hilfiger Nike Adidas Vakko Polo Ralph Lauren Berk Çorap Parizyen Müjde Hugo Boss Calvin Klein Levi’s Timberland Lumberjack Giorgio Armani
Alternatif Firmalar Giyim Sektörü Kinetix Gezer Scooter Aydınlı Gencallar Polaris
Boykotluk Firmalar Gıda Sektörü Danone Maggi Nestle Nescafé Nesquik Jacobs Banana McDonald’s Burger King Knorr Calve Komili Becel Sırma Rama Sana First Sakız Falım Mis Elittepe Kahve
Alternatif Firmalar Gıda Sektörü Ülker Kristal Vip Kahve Sek Pehlivan Helva burcu salça selva Aytaç Kevser Tariş Zade Oruçoğlu Onsa Eti Pınar
Boykotluk Firmalar İçecek Sektörü Coca Cola PEPSİ Yedigün Sprite Fanta Schweppes Turkuaz Su Cappy Meyve Su Sensun Turkuaz su
Alternatif Firmalar İçecek Sektörü İçim Uludağ Kristal Hamidiye Su Kayışdağı Su aytaç su Kola Turka Çamlıca Gazoz Niğde Gazozu Suny Beypazarı Mağden Suyu
Boykotluk Firmalar Temizlik Sektörü Pedo Can Bebe Prima Orkid Signal İpana Alo Ariel Mintax Vim Omo Cif Yumoş Rinso Lux Johnson & Johnson Rijoce Pantene Blendax Clear Organics Elidor Dove Sabun Palmolive
Alternatif Firmalar Temizlik Sektörü Evyap Duru Bingo Seba Med Viking Miray Flaminfo Mio Hes İpek Paksoy
Boykotluk Firmalar Teknoloji Sektörü IBM Intel Dell Nokia Icq
Alternatif Firmalar Teknoloji Sektörü Netteyim Net Krn Bilgisayar TTnet Vestel Bol Bol Net
Boykotluk Firmalar Otomotiv Sektörü Opel Ford Mazda Volvo Chevrolet Pontiac Saab
Alternatif Firmalar Otomotiv Sektörü MARKA OLARAK ALTERNATİFİ MALİSEF YOK FAKAT ARACI FİRMA OLARAK ; Emin Otomotiv Fuzul Otomotiv Sayılganoğlu Otomotiv(Ayrıca şuan kullandıgınız aracı uzun süre kullanırsanız,sıfır km araç almayıp 2. el araç alırsanızz bu şekildede boykot yapmış olursunuz) __________________
| |
| | | ziyankar Normal Üye
| Konu: Geri: Türk mallarının Tam Listesi !! Salı Haz. 29, 2010 12:54 pm | |
| Allah razı olsun kardeşim. Sek marka başka bir yerde boykot listesindeydi değilmiş demek çok teşekkürler Allah razı olsun | |
| | | nexfox Yeni Üye
| Konu: Geri: Türk mallarının Tam Listesi !! Çarş. Haz. 30, 2010 1:54 am | |
| ülker in 100 de 49 yabancının | |
| Konu: Geri: Türk mallarının Tam Listesi !! Çarş. Haz. 30, 2010 8:06 am | |
| - nexfox demiş ki:
- ülker in 100 de 49 yabancının
Neye güveneceğimizi şaşırdık ne yapmalı bilmem ihtiyaç da bitmiyor ki.... | |
| | | sahra Seçkin Üye
Mesaj Sayısı : 903 Kayıt tarihi : 26/05/10 Yaş : 45 Nerden : KAYSERİ
| Konu: Geri: Türk mallarının Tam Listesi !! Çarş. Haz. 30, 2010 1:52 pm | |
| Ablacım birde güvenilir markaların adını koyabilirseniz,bizde ne alıp almıycamız konusunda daha bilgili oluruz.Ben deterjan olarak hes kullanmaya başladım.türk markası diye.ülkeri tercih ediyordum burda yüzde ellisi gibi bir yabancı ortaklığı varmış.neye güvenip alacağımızı şaşırdık.A.R.O. | |
| | | islam73 Medaratör
Mesaj Sayısı : 3832 Kayıt tarihi : 04/03/10 Nerden : Türklügün Bekcisi ve islamin Kölesi
| Konu: Geri: Türk mallarının Tam Listesi !! Çarş. Haz. 30, 2010 10:31 pm | |
| Duyarliligin icin aro ablam,bende kücükte olsa katkida bulunayim. türkiyede üretilen bazi mallarin alfabetik siaya göre adlari
arcelik ari arko aroma aynes beko bifa casper caykur collezione derby desa1 dimes dyo ekin eti evyap eyupsabrituncer filli-boya hakan-plastik inci-aku ipek-mobilya is-bankasi1 kale kanuni kigili kiler1 kilim kinetix konya-seker koton kumtel kutahya-seramik lc-waikiki leke-jeans lescon mavi-jeans merinos nuhun-ankara-makarnasi onurair orkagrup ozdilek pakpen pegasus polisan raks regal sarar saray solen sutas1 tamek1 taris turk-hava-yollari turkiye-halk-bankasi turksan-boya ufo ulker1 uludag-gazoz vakiflar-bankasi vestel viking-temizlik-ve-kozmetik wenice yatas yorsan yorukoglu ziraat-bankasi | |
| Konu: Geri: Türk mallarının Tam Listesi !! Perş. Tem. 01, 2010 8:38 am | |
| - islam73 demiş ki:
- Duyarliligin icin aro ablam,bende kücükte olsa katkida bulunayim. türkiyede üretilen bazi mallarin alfabetik siaya göre adlari
arcelik ari arko aroma aynes beko bifa casper caykur collezione derby desa1 dimes dyo ekin eti evyap eyupsabrituncer filli-boya hakan-plastik inci-aku ipek-mobilya is-bankasi1 kale kanuni kigili kiler1 kilim kinetix konya-seker koton kumtel kutahya-seramik lc-waikiki leke-jeans lescon mavi-jeans merinos nuhun-ankara-makarnasi onurair orkagrup ozdilek pakpen pegasus polisan raks regal sarar saray solen sutas1 tamek1 taris turk-hava-yollari turkiye-halk-bankasi turksan-boya ufo ulker1 uludag-gazoz vakiflar-bankasi vestel viking-temizlik-ve-kozmetik wenice yatas yorsan yorukoglu ziraat-bankasi Teşekkürler kardeş Bir de şöyle bir yazı okudum tavuk olarak ER PİLİÇ markasının kesimlerinin islami usullere uygun olduğunu okudum yakınlarda ve bunu sanırım çok geç öğrendim ben benim gibi duymayan arkadaşlar varsa duyulmuş olsun. | |
| | | islam73 Medaratör
Mesaj Sayısı : 3832 Kayıt tarihi : 04/03/10 Nerden : Türklügün Bekcisi ve islamin Kölesi
| Konu: Geri: Türk mallarının Tam Listesi !! Perş. Tem. 01, 2010 9:25 pm | |
| ARO KARDESIM . erpilic listeye ekleyelim. arcelik ari arko aroma aynes beko bifa casper caykur collezione derby desa1 dimes dyo ekin eti erpilic evyap eyupsabrituncer filli-boya hakan-plastik inci-aku ipek-mobilya is-bankasi1 kale kanuni kigili kiler1 kilim kinetix konya-seker koton kumtel kutahya-seramik lc-waikiki leke-jeans lescon mavi-jeans merinos nuhun-ankara-makarnasi onurair orkagrup ozdilek pakpen pegasus polisan raks regal sarar saray solen sutas1 tamek1 taris turk-hava-yollari turkiye-halk-bankasi turksan-boya ufo ulker1 uludag-gazoz vakiflar-bankasi vestel viking-temizlik-ve-kozmetik wenice yatas yorsan yorukoglu ziraat-bankasi | |
| | | Semihbaba4125 Medaratör
| Konu: Geri: Türk mallarının Tam Listesi !! Cuma Tem. 02, 2010 10:22 pm | |
| danone fransanın değil mi nestle isviçre değil mi ben mi yanlış biliyorum aydınlatırsanız | |
| | | sahra Seçkin Üye
Mesaj Sayısı : 903 Kayıt tarihi : 26/05/10 Yaş : 45 Nerden : KAYSERİ
| Konu: Geri: Türk mallarının Tam Listesi !! Cuma Tem. 02, 2010 10:24 pm | |
| - islam73 demiş ki:
- Duyarliligin icin aro ablam,bende kücükte olsa katkida bulunayim. türkiyede üretilen bazi mallarin alfabetik siaya göre adlari
arcelik ari arko aroma aynes beko bifa casper caykur collezione derby desa1 dimes dyo ekin eti evyap eyupsabrituncer filli-boya hakan-plastik inci-aku ipek-mobilya is-bankasi1 kale kanuni kigili kiler1 kilim kinetix konya-seker koton kumtel kutahya-seramik lc-waikiki leke-jeans lescon mavi-jeans merinos nuhun-ankara-makarnasi onurair orkagrup ozdilek pakpen pegasus polisan raks regal sarar saray solen sutas1 tamek1 taris turk-hava-yollari turkiye-halk-bankasi turksan-boya ufo ulker1 uludag-gazoz vakiflar-bankasi vestel viking-temizlik-ve-kozmetik wenice yatas yorsan yorukoglu ziraat-bankasi ALLAH RAZI OLSUN ABİM. | |
| | | KurtuluşZor_786 Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 470 Kayıt tarihi : 28/04/10 Yaş : 53 Nerden : Gaziantep
| Konu: Geri: Türk mallarının Tam Listesi !! C.tesi Tem. 03, 2010 1:18 am | |
| Ellerinize, emeklerinize sağlık kardeşlerim. Allah (c.c.) sizlerden yar ve razı olsun. Teşekkür ederim. | |
| | | islam73 Medaratör
| Konu: Geri: Türk mallarının Tam Listesi !! C.tesi Tem. 03, 2010 1:38 am | |
| sizlerdende aro abilerim ve kardeslerim.TABI BU TESEKKÜRÜ MÜMINE SULTAN ABLAM HAK EDIYOR | |
| Konu: Geri: Türk mallarının Tam Listesi !! Ptsi Tem. 05, 2010 9:59 am | |
| Güncel tutmak istiyorum konuyu belki ekleme yapan kardeşlerimiz olur. (İnşaallah) | |
| | | islam73 Medaratör
| Konu: Geri: Türk mallarının Tam Listesi !! Ptsi Tem. 05, 2010 5:41 pm | |
| - ziyankar demiş ki:
- Güncel tutmak istiyorum konuyu belki ekleme yapan kardeşlerimiz olur. (İnşaallah)
| |
| | | | Türk mallarının Tam Listesi !! | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|