| | Doğum günün kutlu olsun mavilim canım arkadaşım... | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
mümine sultan Administrator

Mesaj Sayısı: 6157 Kayıt tarihi: 15/01/10 Yaş: 36 Nerden: ELFU ELFİ SALATİN VE ELFU ELFİN SELAMİN ALEYKE YA RASULALLAH.
 | Konu: Doğum günün kutlu olsun mavilim canım arkadaşım... Cuma Mayıs 21, 2010 7:40 am | |
| |
|
 | |
gül-as Aktif Üye

| Konu: Geri: Doğum günün kutlu olsun mavilim canım arkadaşım... Cuma Mayıs 21, 2010 9:15 am | |
| mavilim mavişim.... doğum ve düğün günlerin aynı zamana rastlıyor... düğünün de bulunmayı çok istiyordum ama olamayacak .çok üzgünüm. hayırlı uzun ömrüne güzel günlerin eşlik etmesi dileğiyle..seni seviyorum... |
|
 | |
mavilim Medaratör

| Konu: Geri: Doğum günün kutlu olsun mavilim canım arkadaşım... Cuma Mayıs 21, 2010 9:44 am | |
| canlarım benim hepinize çok teşekkür ederim,hepinizi çok seviyorum bugün nikahım var,pazartesi düğünüm var bir süre aranızda olamayacağım sakın gittiğimi düşünmeyin:) dualarınızı eksik etmeyin benden.sizleri çokkkkkkkk seviyorum |
|
 | |
haydarı kerrar Administrator

| Konu: Geri: Doğum günün kutlu olsun mavilim canım arkadaşım... Cuma Mayıs 21, 2010 9:47 am | |
| | mavilim demiş ki: | | canlarım benim hepinize çok teşekkür ederim,hepinizi çok seviyorum bugün nikahım var,pazartesi düğünüm var bir süre aranızda olamayacağım sakın gittiğimi düşünmeyin:) dualarınızı eksik etmeyin benden.sizleri çokkkkkkkk seviyorum |
Rabbim ömrünü bereketli kılsın seni ve aileni yuvanı fitne ve fesadlardan muhafaza eylesin ağzınızın tadını bozmasın inşallah.vesselam |
|
 | |
mavilim Medaratör

| Konu: Geri: Doğum günün kutlu olsun mavilim canım arkadaşım... Cuma Mayıs 21, 2010 9:49 am | |
| haydar hocam allah razı olsun senden.amin amin amin. |
|
 | |
gespenst Administrator

| Konu: Geri: Doğum günün kutlu olsun mavilim canım arkadaşım... Cuma Mayıs 21, 2010 9:52 am | |
| Hayırlı olsun kardeşim Allah sana ve ailene hayırlarla dolu bir ömür versin ,fitne ve fesaddan uzak tutsun inşallah İsmindeki Elif e Kurban Olayım Sin inde Kaybolup Ra sında Kendimi Bulayım |
|
 | |
ulvi Administrator

| Konu: Geri: Doğum günün kutlu olsun mavilim canım arkadaşım... Cuma Mayıs 21, 2010 9:55 am | |
| Rab 'bim sana sevdiklerinle beraber Hayırlı Uzun Güzel Ömürler Nasip Etsin kardeşim Amin  İnşaallah Yoluna Öleyim Bin canım olsa hepsini vereyim Ayağının Altına ben yol olayım Tepele beni şerefe ulaşayım Kabul Et ben zavallıyı Ya ResulaAllah Utanırım Sen 'den isteyemem birşey Korkum utancımdan çok, yok Sen'den Başka Gidecek bir yer Tüm acizliğimle gelmişim Sana Zavallıyım ben Nolur beni Yalnız Bırakma Ya ResulAllah |
|
 | |
fraude Normal Üye

| Konu: Geri: Doğum günün kutlu olsun mavilim canım arkadaşım... Cuma Mayıs 21, 2010 10:06 am | |
| Sağlıkla mutlulukla huzurla ve sevdiklerinle geçireceğin nice yıllara mavilim doğum günün kutlu olsun  |
|
 | |
mavilim Medaratör

| Konu: Geri: Doğum günün kutlu olsun mavilim canım arkadaşım... Cuma Mayıs 21, 2010 10:11 am | |
| çokçok teşekkür ederim hepinize allah hepimize hayırlı ömürler nasip etsin. |
|
 | |
KurtuluşZor_786 Aktif Üye

Mesaj Sayısı: 470 Kayıt tarihi: 28/04/10 Yaş: 40 Nerden: Gaziantep
 | Konu: Geri: Doğum günün kutlu olsun mavilim canım arkadaşım... Cuma Mayıs 21, 2010 10:20 am | |
| Kardeşim doğum gününüz ve bu güne tevafuk olan nikahınız, akabinde olacak düğününüz Hayırlı olması dileğimle... Rabbim kuracağınız yuvada Baki saadet kılsın... Mutluluklar dilerim... |
|
 | |
loyal Medaratör

| Konu: Geri: Doğum günün kutlu olsun mavilim canım arkadaşım... Cuma Mayıs 21, 2010 10:58 am | |
| Allah (cc) hayırlı Kuran ve sünnet yolundan ayırması yasayacagın omur boyu senı ve aılenı hayırlara vesıle kılsın Rahman razı olsun ... Doğum günün kutlu olsun |
|
 | |
| | Doğum günün kutlu olsun mavilim canım arkadaşım... | |
|